Ai Weiwei (online)

Ai Weiwei (online)
Kosten: € 15,- (de link is 7 dagen geldig na betaling)

’s Werelds beroemdste Chinese kunstenaar

Ai Weiwei, kunstenaar, activist maar ook architect, filmmaker, blogger is als persoon buitengewoon innemend. Als je hem ziet komt hij sympathiek en zachtaardig over maar zijn snoeiharde kritiek als het om politiek en mensenrechten gaat is onverbiddelijk. Met onconventionele middelen en oneindig veel creativiteit weet hij zijn boodschap glashelder over te brengen en bij een ieder een gevoelige snaar te raken. Voor hem gaat kunst over vrijheid van meningsuiting en een nieuwe manier van communiceren. Ook al is hij inmiddels wereldberoemd en staan musea en galerijen over de hele wereld te trappelen om met hem samen te werken over kunst zegt hij: 

Art is never about exhibiting in museums or about hanging it on the wall. Art should live in the heart of the people.

Met zijn deelname aan zo’n 700 internationale tentoonstellingen waarvan zeker 150 solo tentoonstellingen in de meest vooraanstaande musea is zijn naam niet meer weg te denken uit de kunstgeschiedenis.

On demand

U kunt deze online lezing aanschaffen via onderstaand formulier. Na aanschaf heeft u 7 dagen om de lezing te bekijken. Voor een optimale ervaring kunt u het beste de meest geüpdatet versie van uw besturingsysteem gebruiken.

Live

Er staan geen live online uitzendingen gepland voor deze lezing.

Wilt u op de hoogte blijven van toekomstige live-uitzendingen? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief onderaan deze pagina.

Meld u aan voor de nieuwsbrief!