Yayoi Kusama (online)

Yayoi Kusama (online)
Kosten: € 15,- (de link is 7 dagen geldig na betaling)
Yayoi en haar polkadots

De prinses van de polkadot

Yayoi Kusama staat beter bekend als de prinses van de polkadot. Zij is absoluut grensverleggend en maakt kunst zoals niemand anders dat ooit gemaakt heeft. In 2017 is er een Yayoi Kusama museum geopend in Tokyo en in 2019 heeft museum Voorlinden een tentoonstelling aan haar gewijd ter gelegenheid van haar 90ste verjaardag. Van jongs af aan heeft Kusama last van hallucinaties en fobieën die zij door het maken van kunst probeert te beheersen. Na jaren in New York te hebben gewerkt woont zij nu weer in Japan waar zij zich vrijwillig in een psychiatrische inrichting heeft laten opnemen. Overdag werkt zij in haar atelier en s’ avonds schrijft zij romans en gedichten. Tijdens deze lezing krijgt u de kans om deze uitzonderlijke en fascinerende kunstenares beter te leren kennen!

On demand

U kunt deze online lezing aanschaffen via onderstaand formulier. Na aanschaf heeft u 7 dagen om de lezing te bekijken. Voor een optimale ervaring kunt u het beste de meest geüpdatet versie van uw besturingssysteem gebruiken.

Live

Er staan geen live online uitzendingen gepland voor deze lezing.

Wilt u op de hoogte blijven van toekomstige live-uitzendingen? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief onderaan deze pagina.

Meld u aan voor de nieuwsbrief!